Mere magt til kvinder?

Kvinder og magt var på programmet i morges på Geelmuyden Kiesen, hvor der var oplæg om kvinder, og om de får mere magt i samfundet?

Lene Kobbernagel, kropssprogsekspert og forfatter ved Samtalekunst, var den første oplægsholder, og hun fortalte om hvordan du gennem kropssproget kan få mere magt.

Først og fremmest skal du stå lige op med rank ryg, og turde fylde i rummet.

Du må ikke stå og røre ved dig selv, og du skal helst tale med en dyb stemme og holde punktum pauser.

Dine hænder skal være tunge og symmetriske med håndfladerne åbne mod rummet.

Den tale skal helst være tydelig og flydende, og du må gerne kigge i øjnene på publikum, så de kan mærke at du taler til dem.

Eksempler på kvinder der mestrer dette, blev Margrethe Vestager nævnt.

9 gode tips til din social media plan

Mange organisationer føler sig overvældet af behovet for at skabe indhold til alle sociale platorme. Eller værre endnu, at de spreder det samme indhold til alle platforme.

Hvis det er dig, har du brug for en social media plan.

Dine mål er forskellige på hvert social platform. Da det er tilfældet, det indhold, du udvikler for denne platform skal være anderledes så godt.

  1. Kanalen: For eksempel Facebook.
  2. Persona: Hvilken målgruppe skal du ramme?  Forsøg at kortlægge demografi og hvilken livstil du skal ramme.
  3. Målet: Er det et salgsmål, eller er du forsøger at skabe en bedre kundeoplevelse?
  4. Primær indholdstype: Tekst, video, billede,  infografik?
  5. Struktur: Hvordan ser en typisk post ud?
  6. Tone of Voice: Hvilken stemme har vores post?
  7. Kanal integration: Hvordan vil denne kanal, arbejde med dine andre kanaler?
  8. Ønsket reaktion: Hvilken brugeradfærd ønsker du at opnå?
  9. Redaktionel plan: Hver kanal har brug for en kalender.

Har du brug for flere tips eller inspiration, så skriv endelig på prgrazielle@gmail.com. 

Fire apps du ikke må overse

Indrømmet! Jeg er en sucker for gode apps og de bedste apps kan redde den mest kedelige tirsdag.

Du sidder sikkert med en kop kaffe og knokler på jobbet og nu forstyrrer jeg med denne artikel om apps.
Men bliv ved med at læse, for jeg vil gerne dele min top fire over apps.

Yelp: Kan du lide at prøve nye spisesteder, oplevelser og events? Så kom ind på Yelp. Det er en gratis app hvor du kan være med i  en community af glade anmeldere, der kan lide at gå på opdagelse i deres by.

TooGoodToGo:  Prøver du også at bekæmpe madspild? Så prøv denne app hvor du billigt kan købe mad fra spisesteder, der alligevel skulle smide det ud.  Du køber på appen, og så møder du blot op på det aftalte tidspunkt og afhenter maden.

Fitstar: Her er appen for dig der ikke kan tage dig sammen til at komme ned i det lokale fitnesscenter og gerne vil følge en personlig træner fra din telefon eller notepad. Din personlige træner er dejlig udadvent og motiverende på den amerikanske måde. Har jeg fortalt det er gratis?

Headspace: Mindfulness er meget populært, men også meget givtigt i en stresset hverdag, hvor vi alle kan bruge et pusterum. Denne meget nemme britiske app får dig helt ned i gear, med 10 gratis sessioner i mindfullness. Hvis du skal have flere gratis ture kan jeg også anbefale iMindfulness på dansk.

Millennial Lab: Hvad tænker generation Y?

Her for nylig blev jeg inviteret til Millenial Lab hos Saatchi & Saatchi og MSLGroup. De er virksomheder der arbejder med reklame og PR, og de vil gerne udføre et verdenskendt fænomen.

Millenial Lab går ud på at samle en gruppe af unge mellem 18 og 35 år, for at måle vores holdninger til emner som bæredygtighed, sociale medier, ferier, kunst, fritid og mange andre emner.

Det første Millenial Lab møde var i fredags på Esplanaden, og jeg blev taget godt imod af de to bureauer, med masser af koldt vand til at slukke tørsten i hedebølgen.

 

 

Millenial Lab gruppen har en masse til fælles, blandt andet vores store forbrug af sociale medier og halvdelen af os ejer ikke en TV kanalpakke.

Vi bruger meget mere streamingtjenester som HBO, Netflix og Viaplay, så vi selv kan vælge hvad tid vi skal se Games of Thrones eller Homeland.

 

Jeg glæder mig allerede til næste Millenial Lab møde og håber at jeg en dag kan arbejde professionelt med Millenial Lab.

Lige nu søger jeg nye kommunikationsudfordringer. Skriv til mig på: grazielleaaholm@gmail.com – så tager vi en uformel snak over en flødekaramel.

Se artiklen om Millenial Lab her:

Hvad tænker Millennials?

De største fejl i networking, som du også begår

Kender du det med, at du endelig har taget dit bedste business dress på og ankommer til et netværksarrangement og går igen uden at have fået nye kontakter?
Det vil jeg her give nogle tips til at undgå.

1) Du glemmer at lytte: Du kender typen, der oversælger sig selv som en anden Sælger-Helge, eller den stille type der sidder over i hjørnet som en lille stille Karen-Kedelig. Begge dele er ikke vejen frem i networking.
For at være en aktiv lytter må du sætte dig selv til side efter en kort og forberedt introduktion på 20 sekunder, brug en masse HV-spørgsmål og kig personen i øjnene.

2) Icebreakers: Du aner ikke, hvad du skal bryde isen med og ender med en masse pinlig tavshed, imens du spytter i din drink. Men hvis du spørger:
”Hvordan kender du værten for arrangementet?”, ”hvordan kom du ind i branchen?”, så virker du åben og interesseret. Vær ikke bange for smalltalk, og lad modparten tale størstedelen af tiden.

3) Afslutning: Du kommer til at tale med den samme person for længe og glemmer at mingle. Når du føler, at I har udvekslet interesser og talt i en passende tid, kan det være svært at komme videre. Her må du helst sige: ”Tak for en virkelig spændende samtale – undskyld mig lige, men jeg har en, jeg lige skal nå at hilse på”. Det er høfligt, og I kan lige udveksle visitkort, før du fortsætter med at mingle.