Fire apps du ikke må overse

Indrømmet! Jeg er en sucker for gode apps og de bedste apps kan redde den mest kedelige tirsdag.

Du sidder sikkert med en kop kaffe og knokler på jobbet og nu forstyrrer jeg med denne artikel om apps.
Men bliv ved med at læse, for jeg vil gerne dele min top fire over apps.

Yelp: Kan du lide at prøve nye spisesteder, oplevelser og events? Så kom ind på Yelp. Det er en gratis app hvor du kan være med i  en community af glade anmeldere, der kan lide at gå på opdagelse i deres by.

TooGoodToGo:  Prøver du også at bekæmpe madspild? Så prøv denne app hvor du billigt kan købe mad fra spisesteder, der alligevel skulle smide det ud.  Du køber på appen, og så møder du blot op på det aftalte tidspunkt og afhenter maden.

Fitstar: Her er appen for dig der ikke kan tage dig sammen til at komme ned i det lokale fitnesscenter og gerne vil følge en personlig træner fra din telefon eller notepad. Din personlige træner er dejlig udadvent og motiverende på den amerikanske måde. Har jeg fortalt det er gratis?

Headspace: Mindfulness er meget populært, men også meget givtigt i en stresset hverdag, hvor vi alle kan bruge et pusterum. Denne meget nemme britiske app får dig helt ned i gear, med 10 gratis sessioner i mindfullness. Hvis du skal have flere gratis ture kan jeg også anbefale iMindfulness på dansk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *